tag:blogger.com,1999:blog-9068189401992799577.post8852975668095330274..comments2023-11-26T11:16:27.813+00:00Comments on Handmade by Magda: Lubicie kurczaczka?Anonymoushttp://www.blogger.com/profile/07426654254569618294noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-9068189401992799577.post-90783164594574087132011-10-21T19:41:56.461+01:002011-10-21T19:41:56.461+01:00Miałaś rację: ślinka cieknie:)Miałaś rację: ślinka cieknie:)imawehttps://www.blogger.com/profile/11744007722181221338noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9068189401992799577.post-54281831942242584082011-10-21T17:12:54.543+01:002011-10-21T17:12:54.543+01:00Mmmmmm....faktycznie ślinka cieknie...:p
Co do sk...Mmmmmm....faktycznie ślinka cieknie...:p<br /><br />Co do skrzydełek,to my też nie jadamy-jedynie na zupkę,jak u Ciebie:)<br /><br />Mój sposób na kurczaczka jest taki,że jeszcze przed natarciem go ziołami,smaruję go majonezem(jeśli ktoś nie lubi-można użyć ketchupu)<br />i dopiero na to posypuję przyprawy.<br />Z majonezu(lub ketchupu) powstaje fajny sosik,a poza tym kurczaczek jest dużo bardziej soczysty i skórka robi się chrupka:)<br /><br />Nie ma co-w przyszłym tygodniu też robię,bo aż zgłodniałam:)Esstelehttp://www.esstele-deco.blogspot.plnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9068189401992799577.post-42823813367089280592011-10-20T18:46:40.035+01:002011-10-20T18:46:40.035+01:00Ojeju,jak bym zjadła...Ojeju,jak bym zjadła...dusiahttps://www.blogger.com/profile/08025832704200310927noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9068189401992799577.post-8716547488068671132011-10-20T07:29:04.914+01:002011-10-20T07:29:04.914+01:00Jaki smakowity!
Dziękuję za udział w candy i życz...Jaki smakowity! <br />Dziękuję za udział w candy i życzę szczęścia w losowaniu!Kasiahttps://www.blogger.com/profile/05951945541466591156noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9068189401992799577.post-36303068731963403542011-10-19T20:00:58.911+01:002011-10-19T20:00:58.911+01:00wygląda pysznie :)
a ja mam troszkę inny sposób na...wygląda pysznie :)<br />a ja mam troszkę inny sposób na pieczenie całego (niefaszerowanego) kurczaka, może wykorzystasz ;)<br />na swojego mówię "kurczak motocyklista" a to dlatego, że po zamarynowaniu go w przyprawach biorę butelkę i to do niej wlewam płyn (bulion, sok jabłkowy, czasem biały wermut) - i na tą butlę "sadzam" mojego kurczaka czyli ni mniej ni więcej butelka ląduje w dziurze pozostałej po czyszczeniu wnętrza. Efekt jest taki, że butla stoi, na niej mięsko, które w trakcie pieczenia samo się "nasącza" bo płyn z butelki paruje pod wpływem temperatury.<br />Pozdrawiam :)Ewahttps://www.blogger.com/profile/10864769423581019483noreply@blogger.com